IT&S, distribuitor local de produse IT&C, a lansat un magazin online de electro IT care va atrage vanzari de 15 milioane euro in 2011, potrivit estimarilor companiei.

Koyos.ro intra pe piata cu un portofoliu de produse IT&C si electronice, printre care laptopuri, netbookuri, telefoane mobile, aparate foto digitale compacte si profesionale, camere video, monitoare si televizoare LED si LCD, imprimante, multifunctionale, jocuri PC, media playere etc.

Pana la finalul anului, compania are in plan sa deschida si primul showroom si sa isi largeasca portofoliul de produse. Cifra de afaceri pe care compania estimeaza sa o obtina in 2011 va fi de 15 milioane euro.

Magazinul online a implementat sistemul de plata online cu ajutorul cardurilor bancare, care nu implica nici un comision suplimentar si urgenteaza livrarile produselor din stoc.

In plus, utilizatorii retelei de socializare Facebook care vor adera pe pagina oficiala Koyos vor primi cate un voucher de reducere in valoare de 3%, valabil in momentul inregistrarii primei comenzi pe www.koyos.ro.